To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 951
    programma legoworld —Saskia van Doesburg
   Is er inmiddels al iets bekend over het programma (iets meer dan in juli bedoel ik)? Misschien heb ik het wel over het hoofd gezien, maar ik vind dat www.legoworld.nl bar weinig info geeft. Iemand meer info? Wanneer en wat bedoel ik dus. Saskia (23 years ago, 18-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: programma legoworld —Manfred Moolhuysen
   (...) Gelukkig wel (...) Dat vinden wij ook, wij hebben echter geen directe zeggenschap over de inhoud van deze site. (...) In het meest recente clubblad van "De Bouwsteen" is een uitgebreid artikel in het nederlands verschenen. Ter zake doende (...) (23 years ago, 18-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: programma legoworld —Saskia van Doesburg
    (...) b.v. (...) Euh, vooralsnog wilde ik gewoon als toeschouwer komen. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik nog steeds geen lid ben van de bouwsteen. Weet iemand of je in Zwolle terplekke lid kunt worden (dat zal toch wel neem ik aan)? Ik ben (...) (23 years ago, 18-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: programma legoworld —Nico Hoogerbrug
     Hi Saskia, Gewoon naar FOX kids kijken die zenden nu spotjes uit, voor die doelgroep natuurlijk. Voor de Bouwsteen gewoon Paul benaderen mailen kan ook. Zie vorig vraag. nico (23 years ago, 19-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: programma legoworld —Jaco van der Molen
     Ik heb het spotje op Fox Kids gezien, met daarin de Silver Champion ware grootte! Betekend dit dat die er ook is op LEGOWORLD? Verder mooie modellen van tijgers en andere bewegende dingen. Ziet er allemaal mooi uit. Ik maak hieruit op dat LEGO een (...) (23 years ago, 21-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: programma legoworld —Wessel Burgers
     (...) Ik weet verder weinig van de organisatie van Legoworld maar ik weet wel dat Lego een grote mobiele tentoonstelling heeft met o.a. de Silver Champion. Onlangs was e.e.a. te zien in De Efteling. Lego schijnt een aparte divisie te hebben die zich (...) (23 years ago, 21-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: programma legoworld —Jan-Albert van Ree
     (...) Hopelijk komt het Mindstorms team dat oa in de VS tijdens de E3 show was ook... oa de wallclimbers waarvan een variant in de nieuwe Mindstorms doos 3800 zit, werden daar geshowed, op een LEGO toren van ruim 2 meter! (En natuurlijk DAT rolletje (...) (23 years ago, 21-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: programma legoworld —Ronald Vallenduuk
       Jan-Albert van Ree <javanree@vanree.net> wrote in message news:GK18H3.9rE@lugnet.com... (...) Fijne mensen he, fotografen. Onze twee zwart/wit rolletjes van Sail Amsterdam zijn in de kleurontwikkelaar gegooid. Zelfde effect als even in de felle zon (...) (23 years ago, 22-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: programma legoworld —Paul Koelewijn
     Hallo LEGOfanaten, In het laaste clubblad van Nederlanse LEGOclub De Bouwsteen heeft gestaan wat er zoal te doen was en wat de rol van onze club hierin is. De leden hebben zelfs de mogelijkheid om het draaiboek (electronisch) in te zien. Dat dit een (...) (23 years ago, 22-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: programma legoworld —Manfred Moolhuysen
   (...) Mm, mischien is ons electronisch inschrijfformulier wel wat voor jou: (URL) op de knop "INSCHRIJFFORM" links, er verschijnt dan wat informatie. Klik daar op "formulier" en je kan hem zo invullen. Er zal vervolgens een acceptgiro naar je (...) (23 years ago, 19-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: programma legoworld —Saskia van Doesburg
    (...) Ok, ik hoor er nu ook bij, ik heb het zojuist ingevuld :-) Groet Saskia (23 years ago, 19-Sep-01, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR