To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 680
    2001 catalogus —Wessel Burgers
   Op (URL) las ik dat de nieuwe catalogus bij intertoys te vinden is. Groeten, Wessel (23 years ago, 19-Feb-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Saskia van Doesburg
     Bij Top1Toys ook (tenminste hier in Asten, NBr) groet saskia (die hevig teleurgesteld was, want een city/trein-liefhebber) Wessel Burgers <wessel_b@yahoo.com> schreef in berichtnieuws G90AG2.1J7@lugnet.com... (...) catalogus (...) (23 years ago, 19-Feb-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Rengenier Mulder
   Bij Intertoys in Bussum was hij een week of twee geleden niet verkrijgbaar en zei men dat hij misschien helemaal niet meer zou komen omdat er "problemen" mee waren. Weet iemand hier meer van? Groeten, Rengenier (...) (23 years ago, 18-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Casper van Nimwegen
   Of er problemen met de catalogus zijn weet ik niet, de mijne heb ik aangevraagd bij LEGO-direct en kreeg ik gewoon thuis gestuurd. Bij de Intertoys Utrecht kreeg ik een tijdje geleden wel te horen dat de (grote?) Star Wars sets niet verkocht gaan (...) (23 years ago, 18-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Barry Lamers
     De problemen met de catalogus zijn eigelijk te beperken tot de eigenwijsheid van de "blokkerspeelgoed" winkels (intertoys, bart smit, toys'r'us, blokker). Omdat de verkoopprijs die deze winkels hanteren van sommige artikelen boven de adviesverkoop (...) (23 years ago, 19-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: 2001 catalogus —Jaco van der Molen
     Er staan toch geen prijzen in de catalogus? (...) (23 years ago, 20-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: 2001 catalogus —Barry Lamers
      Heb jij de catalogus dan nog niet gezien Jaco? Lego is van mening geweest er weer adviesprijzen in te vermelden, en heeft dit uiteindelijk ook gedaan. De lego catalogus is al vanaf eind Januari beschikbaar (althans via lego naar de winkeliers). (...) (23 years ago, 20-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
     
          Re: 2001 catalogus —Jaco van der Molen
      Nee, nog niet te pakken kunnen krijgen! Hoe kunnen winkels dan boven de advies prijs gaan zitten? (...) (23 years ago, 20-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
     
          Re: 2001 catalogus —Lex Ensing
      gheghe ik geloof niet dat deze vraag echt een antwoord behoeft... poot-uit-trekkerij zullen we maar zeggen. ik ga die catalog ff bestellen ! nou nog leuke setjes die lego er in kan plaatsen ! ;) Lex Jaco van der Molen wrote in message (...) (23 years ago, 20-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: 2001 catalogus —Jaco van der Molen
     Barry, Hoe zit jij met de prijzen? Doe jij de adviesprijs met (nog steeds) 10% korting? (...) (23 years ago, 21-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: 2001 catalogus —Barry Lamers
     Ik heb meestal een gemengd gevoel als ik hier reclame voor mezelf maak, als jullie van mening zijn dat dit hier niet thuis hoort laat het me dan even weten. Ik zal daar dan in het vervolg rekening mee houden. Ik hanteer ofwel de adviesprijs ofwel (...) (23 years ago, 21-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: 2001 catalogus —Wessel Burgers
     (...) Ik kan alleen voor mijzelf spreken, maar ik hoor het graag wanneer ik ergens LEGO voor een eerlijke prijs kan krijgen. Ik denk niet dat er hier veel mensen zijn die het daarmee oneens zijn. Wat dat betreft mogen we als Lego fans blij zijn met (...) (23 years ago, 21-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: 2001 catalogus —Saskia van Doesburg
     (...) 349,-. Dat zegt denk (...) Ja, haha, ik heb hem vorig jaar gekocht voor 239,- bij Top1toys, inclusief transformator, dus die 'aanbieding' bij Intertoys daar moest ik ook wel om lachen. Wij waren in ieder geval blij dat we een uitgebreid (...) (23 years ago, 22-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Lex Ensing
   Lego direct.. dat klinkt goed... catalogus, jurassic park 3 sets enzow.. waar vind ik die lui ? (www/tel ?) vielen dank ! Lex Casper van Nimwegen wrote in message ... (...) verkrijgbaar (...) (23 years ago, 19-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Casper van Nimwegen
    www.lego.com Ga naar "shop" en ergens onder in het beeld staat "request catalog"... de catalogus kan je er dus vinden, Casper. PS: I.p.v. LEGO direct, had ik beter Shop@Home kunnen zeggen trouwens... Lex Ensing <a.ensing@chello.nl> schreef in (...) (23 years ago, 20-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Lex Ensing
   Gaaf ik zie inderdaad dat je al de helft van die moviemaker sets kan bestellen ! ziet er erg gaaf uit.. hopelijk komt de rest ook ! Maar es voor sparen. zou het leuk zijn ? (23 years ago, 20-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: 2001 catalogus —Saskia van Doesburg
   Die catalogus van shop@home, is dat dezelfde die je in de winkel kan krijgen? Of is dat een andere? Groet Saskia (23 years ago, 22-Mar-01, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR