To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 1180
    Jedi Starfighter gezien! —Mark de Kock
   Afgelopen zaterdag in twee verschillende BartSmits en in een Intertoys gezien: de 7143 Jedi Starfighter! Voor 31.99 euro. En natuurlijk twee dagen nadat ik via shop at home de bestelling voor deze set geplaatst had! Ik hoop dat het gunship ook snel (...) (22 years ago, 1-Apr-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Jedi Starfighter gezien! —Mark de Kock
     (...) Ehh.. hier is dan de pointer die ik hierboven al had willen neerzetten: (URL) "don't press da post button yet...too late" de Kock (22 years ago, 1-Apr-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Jedi Starfighter gezien! —Lindsay Frederick Braun
     (...) 31,99 EURO?!?!? Wat duur! :( Tsk, tsk, Intertoys/Bart Smit. Hoeveel kostet hij via S@H? (...) Iemand hier in VS hebben het al gevonden. Hopelijk zal ik dit weekend mijn eigen ook vinden. (...) Wat soort is hij? De beelden (?) zien OK er uit. (...) (22 years ago, 2-Apr-02, to lugnet.loc.nl)
    
         Re: Jedi Starfighter gezien! —Mark de Kock
     (...) 29.99 euro, dus niet zoveel verschil. En alle StarWars sets zijn duurder dan sets van vergelijkbare grootte. Zal hem wel in de licences zitten. (...) Ik ben benieuwd. Hij ziet er erg mooi en robuust uit. (...) Dank je. Het is een (...) (22 years ago, 2-Apr-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Jedi Starfighter gezien! —Guido Heunen
   Hallo, Ik heb de Jedi Starfighter gekregen voor 19.99 Euro in Vaals. Veel nieuwe onderdelen in mooie kleuren. Helaas dat het onderstel wat slapjes is. Weet iemand of Watto Junkyard (7186) en The Millenium Falcon (7190) nog in de winkels liggen (voor (...) (22 years ago, 8-Apr-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: Jedi Starfighter gezien! —Eric Brok
   (...) Leuk om te horen dat mijn 'ontdekking van de eeuw', de Top1Toys in Vaals nog steeds zo goedkoop is. Alleen is het ook een beetje pijnlijk, sinds ik zelf in Noord-Drenthe woon ;-( Eric (22 years ago, 8-Apr-02, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR