To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.dkOpen lugnet.loc.dk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Danmark / 110
    Re: Mandtal (blank formular) —Mogens Sørensen
   Jacob Sparre Andersen <sparre@sys-323.risoe.dk> wrote in message news:F6HE2r.Gq5@lugnet.com... (...) Ja det er godt nok. Men hvordan sletter man sin artikel? -- Med venlig hilsen Djelle alias Mogens Sørensen ___...___ E-mail - Home: (...) (25 years ago, 7-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
   
        Re: Mandtal (blank formular) —Jacob Sparre Andersen
     Mogens: (...) Det er afhængigt af hvilket program man bruger. Jeg mener blot jeg skal vælge artiklen og taste 'D' (eller 'CTRL-D'). I krisetilfælde kan man altid bede Todd om at slette artiklen. Ideen var at hjælpe lidt på overskueligheden, men nu, (...) (25 years ago, 8-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
    
         Re: Mandtal (blank formular) —Mogens Sørensen
     Jacob Sparre Andersen <sparre@sys-323.risoe.dk> wrote in message news:Fo0yx7.n1y@lugnet.com... (...) Det virker nu ikke i Outlook Express 5 som jeg bruger. Men tak for forsøget alligevel. (...) Overskuelighed er nærmest et krav for legobyggere :-) (...) (25 years ago, 8-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
    
         Re: Mandtal (blank formular) —Jacob Sparre Andersen
     Mogens: (...) Det er også en jeg lige fik sat sammen forleden. (...) Jeg har mulighed for at redigere og oprette sider under /loc/dk/, så siden bliver opdateret lige så snart jeg bemærker en nyudfyldt mandtællingsformular. Leg godt, Jacob ---...--- (...) (25 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
   
        Re: Mandtal (blank formular) —Peter Jepsen
   Mogens Sørensen skrev i meddelelsen ... (...) Mogens, jeg kan se at du bruger Outlook Express. Hvis du højreklikker på et indlæg i nyhedsgruppen, er der en 'ghostet' mulighed som hedder Annuller eller Cancel. Hvis det er et indlæg som Outlook (...) (25 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
   
        Sv: Mandtal (blank formular) —Mogens Sørensen
   Desværer. Jeg har ikke denne mulighed. Der er der simpelt hen ikke. Det nærmeste jeg kommer til at manipulere med et indlæg er "Flyt til mappe.." men der er altid ghosted i newsgroups. Det er selvfølgelig lidt iriterende, men da jeg jo alligevel (...) (25 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR