To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.czOpen lugnet.loc.cz in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Ceská Republika / *20 (-5)
  Re: P.S. :-)
 
(...) Skoda ze nemas nikde foto. Celkom som na Teba zvedavy. ;))) Horsie ako ja vyzerat nemoze nikto, takze si myslim, ze sa nemas za co hambit. ;) No... a mna vidiet mozes... zial... (URL) fotke cislo 4 a 5 myslim som. Proste som ten s tymi (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Ja nemam Trans-am ale obycejnyho Firebird. Ten stal asi kolem 22.000 USD. Je dost rychly a uplne to staci. Ma to 200 konu. Je to uplne stejny jako ten trans-am akorat ze jsou v tom jiny motory. Trans-am ma asi 320 koni (horsepower) a hauls (...) (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) Bohuzel svoji fotku nemam oskenovanou nikde protoze sebe zarazuju mezi veci ktery se mi osklivi fotit ;))) Mas nekde tvoji fotku a nebo webovou stranku? (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  P.S. :-)
 
Chcel som sa Ta spytat, ci mas niekde na Internete svoje foto, alebo ci mas oscanovane foto niekde ? (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Dan, to snad nie je mozne ! Pontiac Firebird (Trans Am) ciernej farby je mojim snom od roku 1985 !!! Mojim najvacsim snom co sa aut tyka ! Ja neviem, ako je mozne ze som narazil zrovna na Teba tu na Internete, ale splnas uz dva moje sny !!! (...) (25 years ago, 27-Dec-99, to lugnet.loc.cz)


Next Page:  5 more | 10 more | 15 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR