To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
To LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / *67052 (-5)
  Re: Legoträff i höst (2008)
 
(...) Det är givetvis inga problem att lägga det hela lite senare, men inte gärna längre bort än v:a 45 (min åsikt). Skall jag lägga upp en Google Calender för SWELug, så får vi fylla i vilka helger som passar, och så tar vi den där flest kan komma? (...) (16 years ago, 31-Jul-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst (2008)
 
(...) Jag visste väl att det var något jag hade glömt :-) Vi borde nog formalisera SweLug så pass att organisationen åtminstone existerar - just nu är det väl så att skriver man här på loc.se så är man med i SweLug :-) (16 years ago, 30-Jul-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Set 4898 Coast Guard Boat finns nu på SF bio
 
(...) Jag var SF-bigrafen i Skellefteå igår och kassörskan där hade de aldrig hört talas om detta. Så jag undrar om kampanjen är slut eller om den är begränsad till bara vissa SF-biografer? Är det någon fler som lyckats lägga vantarna detta set? Och (...) (16 years ago, 1-Aug-08, to lugnet.loc.se)
 
  NR 28 "Indian Pacific" and a boat
 
(URL) NR 28>> Hi all, It's been a long time since I built anything train related but I was in the mood last night and managed to build this baby. It's one of the locos of the Indian-Pacific ((URL)) which operates on the East-West trans-continental (...) (16 years ago, 31-Jul-08, to lugnet.trains, lugnet.town, lugnet.announce.moc, lugnet.loc.au, FTX) ! 
 
  Re: Legoträff i höst (2008)
 
Jag och äldste sonen kommer såvida det inte blir helgen v39 för det är nog det enda som jag inte kan flytta typ. Önskar lite senare än sept- okt...okt eller senare om det är möjligt men inte i dec för där brukar det vara fullt iaf. Föreslår helg v (...) (16 years ago, 30-Jul-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR