To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
To LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / *64917 (-5)
  Ole Kirk Question
 
Hi: Do you know the date of Ole Kirk's death. I know it was in 1958 but cannot find the exact date anywhere. I am asking in this group because I think that you guys are most likely to know the answer. Thanks for any help you can give Jim (...) (19 years ago, 25-Nov-05, to lugnet.loc.dk)
 
  Är även hjälmen Lego?
 
(URL) någon om den transparanta hjälmen verkligen är Lego? ...för i så fall är det en intressant bit som jag inte har ; ) /Andreas (19 years ago, 25-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Nä faktiskt inte ...allt är gjort av technicaxlar med förlängare och krysstag för att hålla det stabilt...den väger knappt någonting i jämförelse med hur hög den är...men visst är det lite krafter i omlopp...problemet är mest att den bara är (...) (19 years ago, 24-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Tidningsartikel om mitt lego
 
(...) OK, det betyder nog att du är den vidast publicerade AFOL:n i Sverige! Jag har varit omnämnd i Ny Tekniks CAD-bilaga för några år sedan. men den har betydligt mindre upplaga. (19 years ago, 23-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Måste bli en grym belastning på bitarna i understa lagret, eller...? /Tore (19 years ago, 23-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR