To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3346 (-5)
  Re: 7784 Batmobile för ~650,-
 
(...) Taskigt va. :) Håller på att kopiera gamla VHS- och Hi8-band till datorn, har hittat en del LEGO-material på dem. Har rätt klent med tid för att redigera materialet men hoppas få ut iaf. det jag har från SweLUG-träffar. Bl.a. en hemma hos dig. (...) (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: I'm Back
 
(...) Lägg till Köp & Sälj. Fast det är väl en diskussion för den sidan tänker jag. :) (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
Oj! Såg ut som ni hade riktigt skoj! Bra deltagarantal och tighta heat i ULV vad jag kunde se från bilderna! Snygg ramp också. :) (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 7784 Batmobile för ~650,-
 
(...) Nej! Varför det? Äntligen lite liv i loc.se, och så är det bara för att säga "tittut!" :-) Jag byggde förresten en egen ULV-ramp i höstas till träffen här i Eskilstuna - bilder på (URL) om du inte redan har sett dem. (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: I'm Back
 
(...) Jag håller (nästan) fullständigt med. Kategorier är något man skall sätta upp när behovet pockar på, inte förr. Jag kan iofs tänka mig tre kategorier att starta ifrån: - MOC - Övrigt LEGO-snack - Off-topic (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR