To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3346 (-20)
  Re: 7784 Batmobile för ~650,-
 
(...) Taskigt va. :) Håller på att kopiera gamla VHS- och Hi8-band till datorn, har hittat en del LEGO-material på dem. Har rätt klent med tid för att redigera materialet men hoppas få ut iaf. det jag har från SweLUG-träffar. Bl.a. en hemma hos dig. (...) (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: I'm Back
 
(...) Lägg till Köp & Sälj. Fast det är väl en diskussion för den sidan tänker jag. :) (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoträff i höst 31 Okt - 2 Nov
 
Oj! Såg ut som ni hade riktigt skoj! Bra deltagarantal och tighta heat i ULV vad jag kunde se från bilderna! Snygg ramp också. :) (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 7784 Batmobile för ~650,-
 
(...) Nej! Varför det? Äntligen lite liv i loc.se, och så är det bara för att säga "tittut!" :-) Jag byggde förresten en egen ULV-ramp i höstas till träffen här i Eskilstuna - bilder på (URL) om du inte redan har sett dem. (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: I'm Back
 
(...) Jag håller (nästan) fullständigt med. Kategorier är något man skall sätta upp när behovet pockar på, inte förr. Jag kan iofs tänka mig tre kategorier att starta ifrån: - MOC - Övrigt LEGO-snack - Off-topic (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Hur går det med projektet "Ta över administrationen av lugnet/loc/se"
 
(...) Jag tror att jag skrivit mitt godkännande att ta över det hela säkert tre gånger vid det här laget, men vet inte om någon gått vidare med det till admin. /T (15 years ago, 14-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  7784 Batmobile för ~650,-
 
Hoj! Noterade att leksaksaffären i Ludvikas Galleria har ett antal 7784 The Batmobile Ultimate Collectors' Edition för någonstans mellan 650-700,-. Såg ut att vara en del bra standardbitar i den. Nu kryper jag tillbaka under min sten igen. ;) /Tobbe (15 years ago, 13-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: I'm Back
 
(...) Välkommen åter! (...) Säkerligen en hel del tår jag klampar på nu men följande är menat som konstruktiv kritik: skippa kategorierna. Sverige är inte stort nog, forat får betydligt mer liv utan stränga krav på tüsk ordnüng och byråkrati. Se (...) (15 years ago, 13-Jul-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: I'm Back
 
(...) Välkommen tillbaka. Som Anders Isaksson skriver så är det tämligen dött här nu för tiden. Praktiskt taget allt svenskt LEGO-snack har istället flyttat till relativt nystartade Swebrick ( (URL) ). /Johan LEGOBloggen: (URL) (15 years ago, 17-Jun-09, to lugnet.people, lugnet.loc.se)
 
  Re: I'm Back
 
(...) Välkommen tillbaka! Du har inte missat mycket i .loc.se - här har varit tystare än i graven sedan min LEGO-träff i höstas. Det har till och med gått så långt att jag har blivit tvungen att börja läsa *andra* LEGO-sidor för att få min dagliga (...) (15 years ago, 14-Jun-09, to lugnet.loc.se)
 
  I'm Back
 
I am happy to announce that I'm back again, after more than 7 months of involuntary absence. (15 years ago, 14-Jun-09, to lugnet.people, lugnet.loc.se)
 
  Re: Från SweBrick: Legoambasadör Micke aka CopMike i Christer i P3
 
Jag körde bil mellan Gbg och Stockholm när jag hörde Christer efterlysa olika hobbies. Jag ville dock vänta lite för att höra vad som kom upp, och när killen med bandtraktorerna kört sitt fanns det inget att tveka på! Min tanke var att kunna komma (...) (15 years ago, 23-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Från SweBrick: Legoambasadör Micke aka CopMike i Christer i P3
 
Jag citerar en post på SweBrick: (2 URLs) börjar vid 36 minuter o 45 sekunder in i första delen avprogrammet. Håller på i 5 minuter =)"Väl värt att lyssna på, om inte annat så bara för att få höra Mickes röst:-)--Anders Isaksson, SwedenBlockCAD: (2 (...) (15 years ago, 21-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Nytt svenskt LEGO-forum - SweBrick
 
Ifall ni inte har sett det någon annanstans, så finns det nu ett nytt LEGO-forum på svenska - SweBrick (www.swebrick.se). Vi får väl önska lycka till, och springa över dit och pladdra lite, det kan i alla fall inte vara dödare än här på lugnet :-( (15 years ago, 21-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
(...) Jo det är Fredrik som är skyldig...grabbarna var med och öppnade och de lekte med dem flera dagar...kul överraskning. Minstignen sov med ena istället för nalle första natten. Funderade på vad man skulle kunna använda armarna till men kul att (...) (15 years ago, 19-Jan-09, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
(...) Najs! :) Jag tordes inte ta lös armarna från min. De sitter som berget. Det känns som att kroppen kommer att spricka innan armarna lossnar. :/ /Johan (15 years ago, 19-Jan-09, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
(...) Synd att de inte är röda, då skulle man kunnat konstruera en kräfta... (15 years ago, 18-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
Och nu var jag tvungen att använda armarna: (URL) Imperial Officer på sterioider :-). Micke (15 years ago, 18-Jan-09, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
(...) Japp, kom hem idag och där låg dom!! Tack Fredrik!!!!! Micke (15 years ago, 16-Jan-09, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Power Miners Polybag
 
(...) Jo, det låg som en glad överraskning när jag kom hem från jobbet idag. Men vilka fula saker! Troll, sten-gnomer, eller vad det nu är. Jag undrar vem man skall tacka? Fredrik? (15 years ago, 12-Jan-09, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR