To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.noOpen lugnet.loc.no in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Norge / *245 (-5)
  Modellmessen 2005
 
Hei alle sammen! Jeg er tilbake fra noen uker ferie, men blir temmelig opptatt med ferie også denne uka. :) Det har tydeligvis vært en del mailing på kryss og tvers. Fint om vi kan bruke forumet/news-gruppa her på lugnet til planleggingen, så (...) (19 years ago, 8-Aug-05, to lugnet.loc.no)
 
  Re: Årets modell- og hobbymesser
 
(...) Jeg er gjerne med! Har allerede en del ting som kan brukes. Bjørn-Erik Gunnerød (19 years ago, 11-Jul-05, to lugnet.loc.no)
 
  Årets modell- og hobbymesser
 
For å være litt tidligere ute i år... Modellmessen 2005 arrangeres 1.-2. oktober i Solberghallen utenfor Drammen. M.a.o samme sted som i fjor. Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal stille med salgsstand i år. Vurderer å stille som (...) (19 years ago, 7-Jul-05, to lugnet.loc.no)
 
  Re: Ta 3 betal for 2
 
(...) Det er heldigvis en landsdekkende kampanje, bare synd det ikke er slik at du får den dyreste gratis.......! (19 years ago, 22-May-05, to lugnet.loc.no)
 
  Ta 3 betal for 2
 
Vet ikke om det er bare i Tromsø, men Edwis kjører følgende LEGO-kampanje: "Ta 3 betal for 2", dvs dem spanderer den billigste av de 3 settene du velger ut blant hele sortimentet. Jeg selv måtte jo slå til å kjøpe tre bokser 4423 (800 LEGO-biter pr (...) (19 years ago, 20-May-05, to lugnet.loc.no)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR