To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
To LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / Zuid-Holland / *18 (-5)
  Re: Al vijf
 
(...) Tuurlijk. Er zijn toch veel meer Lego-maniacs in NL? (...) Als een van die verrassingen maar niet is dat StarWars een "US-only" theme is... (...) Nog een paar weekjes. En dan met z'n allen naar de winkels rennen. Wedstrijdje? Wie het eerst de (...) (25 years ago, 17-Dec-98, to lugnet.loc.nl.hz.rot)
 
  Re: Hallo Rotterdammers
 
(...) Dave, lijkt me een uitstekend plan! Zodra de 1999 catalogus in Europa uit komt (eerste week van januari), kunnen we ze eens naast elkaar leggen. Alle sets die niet in Europa uitkomen, kun jij "verzorgen" en visa-versa. Nog meer gegadigden? Ik (...) (25 years ago, 17-Dec-98, to lugnet.loc.nl.hz.rot)
 
  Re: Hallo Rotterdammers
 
Gelukkig woon ik in de US maar we kunnen mekaar wel helpen denk ik als er wat is dat je interesant vind. ik zou kunnen helpen met het een en ander oversturen. Dave Mark de Kock wrote in message ... (...) weer (...) al (...) (25 years ago, 17-Dec-98, to lugnet.loc.nl.hz.rot)
 
  Al vijf
 
Kijk dit is leuk er zijn nu al 5 Nederlanders in deze Nieuwsgroep, en er kan nog meer bij. Ik denk dat 1999 een goed voouitzicht heeft wat Lego betreft, en wie weet misschien behoud het nog een paar verrassingen voor ons. Goh ik zou nu al met de (...) (25 years ago, 17-Dec-98, to lugnet.loc.nl.hz.rot)
 
  Re: Hallo Rotterdammers
 
Just testing to see if my news-programm works $%^#%! Hallo daar on R'dam. Hebben jullie ook de angst dat een hoop van die mooie nieuwe sets alleen in Amerika uit gaan komen? Net als die Ninja's... (...) (25 years ago, 16-Dec-98, to lugnet.loc.nl.hz.rot)


Next Page:  5 more | 10 more | 13 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR